مجاهدحق

مطالبه گر انقلاب اسلامی در فضای مجازی

مجاهدحق

مطالبه گر انقلاب اسلامی در فضای مجازی

مجاهدحق

امام خامنه ای(مدظلّه العالی):مطالبه راه نجات کشور است.

بایگانی

۱ مطلب در تیر ۱۳۹۵ ثبت شده است

بسم الله الرحمن الرحیم

الّلهم صلّ علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اللّهم عرفنی نفسک فإنّک إن لم تعرفنی نفسک، لم أعرف نبیک

اللهم عرفنی نبیک فانک ان لم تعرفنی نبیک لم اعرف حجتک

اللهم عرفنی حجتک فانک ان لم تعرفنی حجتک ظللت عن دینی

امام خامنه ای (مدظلّه العالی) :

"پی گیری کردن، مطالعه کردن، درباره ی مسأله اندیشیدن، آن راپخته کردن، راه کار اجرایی را برای آن جستجو کردن، برای طرحش با مراکز دست اندرکار و مجری تلاش کردن و فعالیت کردن و بالاخره خود وارد میدان کارشدن و در کنار آن، مطالبه و طلب کاری و مدعا داشتن؛ این ها جزء وظایف و تکالیف جوان است که این را بایستی جوان ما درک کند. "1

امروزه با توجه به پیشرفت سریع علم و بالا رفتن سطح آگاهی عمومی ملت های جهان، بیش از یک قرن است که استعمارگران از طریق برنامه ها و سیاست های فرهنگی، روش نفوذ در کشورها را تغییر داده اند و تلاش می کنند از راه تهاجم فرهنگی و جنگ نرم به اهداف شوم خود برسند؛ چرا که فهمیده اند بهترین راه نفوذ در سایر کشورها، نفوذ در فرهنگ و استحاله ی درونی آنهاست. دشمنان می خواهند فرهنگ و ارزش های مورد پسند خود را، به عنوان الگوی مترقی در جامعه هدف جلوه داده و از این طریق به راحتی معیارهای بومی و ملی کشورها را مورد هجوم و شبیخون قرار دهند. بنابراین برای پیروزی در این تهاجم و نبرد نیاز به مهم ترین، دقیق ترین و راحت ترین ابزار جنگ روانی دارند و آن، شناخت و مطالعه روحیّات و خُلقیّات کشور مورد تهاجم می باشد تا بتوانند با محاسبه دقیق تری به جنگ علیه آن کشور بپردازند.

در عصر کنونی، هیچ ابزاری مانند فضای مجازی و شبکه های به اصطلاح اجتماعی حاصل از آن، به این قدرت و سرعت نمی تواند به تحقق این جنگ روانی کمک کند؛ به گونه ای که به راحتی در این جاسوس کده های همیشه همراه، نقض حریم خصوصی و حقوق شهروندی و همچنین جاسوسی اتفاق می افتد؛ و این در حالی است که هیچ دولت و هیچ قانونی، در هیچ کشوری نمی پذیرد که یک سرویس جاسوسی_تروریستی، اطلاعات مردم و مسئولین و سازمان هایشان را تخلیه کند و منجرِّ به خطر انداختن امنیّت ملّی آن کشور شود.

از جمله نرم افزارهای جاسوسی2جمع آوری اطلاعات، شبکه فیس بوک و سرویس های موبایلی و اشتراک عکس آن کمپانی صهیونیستی یعنی "واتس اپ" و "اینستاگرام" است که مدیریت تمام این مجموعه ها به عهده "مارک زاکربرگ" تأثیر گذارترین صهیونیست جهان می باشد. جالب است بدانید تنها ده درصد افراد فعال در این شبکه های ضد اجتماعی صهیونیستی آمریکایی اند! اصولا روش کسب درآمد این شرکت ها، استفاده از داده های رد و بدل شده و کاوش میان آن هاست و این درحالی است که در این شرکت ها حقوق مردم قابل استیفا نخواهد بود.

مدیران صهیونیستی این شبکه های ضد اجتماعی به دنبال رسیدن به مهم ترین هدف خود یعنی " گسترش صلح به سبک صهیونیستی" می باشند که در پشت پرده وحقیقت این شعار سیاست مدارانه و وحشیانه، نه تنها خبری از صلح نیست بلکه جنگ وکشتار خونین میلیون ها مسلمانِ فلسطینی، لبنانی، یمنی، سوری، نیجریه ای و هزاران هزار مسلمان دیگر در نقاط مختلف دنیا، تجاوز به سرزمین و خاک آنان و بیرون کردن از سرزمین هایشان است که همگی در راستای هدف تبدیل اسرائیل منفور، نامشروع و کوچک به اسرائیل بزرگ می باشد! این دشمنان خبیث، ایران اسلامی را بزرگ ترین خطر بر سرِ راه رسیدن به اهداف شوم و شیطانی خود می دانند؛ بنابراین با سعی به نفوذ در ایران و ایجاد زمینه برای استحاله فرهنگی و با استفاده از ابزار جنگ روانی در صدد برطرف کردن این مانع می باشند. سرویس های جاسوسی_تروریستی دولت های صهیونیستی با بکارگیری تمامی جذابیت های ممکن همانند شبکه های ضد اجتماعی و ماهواره ای آمریکایی_صهیونیستی، نهایت خدمت رسانی را به دشمنان اسلام و مسلمین در راستای رسیدن به اهداف شوم و شیطانی شان انجام می دهند.

اینجاست که با پی بردن به دشمنیِ دشمنان و بعضی از ابزار آنان، سؤالاتی برایمان بوجود می آید که:

آیا واقعا قوانین سخت گیرانه ای در مورد این شبکه های اجتماعی_صهیونیستی که با امنیّت ملّی مرتبط است، وجود ندارد؟ و یا اگر قانونی داریم چرا قوه ی مقننه به عنوان حافظ قانون و نماینده مردم، کمیسیون امنیت ملی، کمیسیون فرهنگی و کمیسیون اقتصادی به وظایف ذاتی خودشان عمل نمی کنند؟ و یا اگر دستوری صادر شده، چرا در صورت بی توجهیِ به دستور، خائنین به حقوقِ نظام و ملت و قانون اساسی را تحت فشار قرار نداده اند و یا آنها را برکنار نکرده اند؟

دستگاه قضا باید این شبکه های به واقع ضد اجتماعی را مسدود کند و وزارت ارتباطات نیز نمونه های داخلی را تقویت نماید و به جوان های نخبه ایرانی (براساس باورهای خودمان) اعتماد کند. چرا که برخی کشورها مبتنی برخواست مردم و فرهنگ و قوانین خودشان، شبکه های اجتماعی خاص خودشان را تولید کرده اند. مانند تانگو ژاپنی، هایک هندی، وی کی روسیه، وی چت چینی و...

براستی این بد افزارهای صهیونیستی بدون داشتن پیوست فرهنگی3 یعنی بدون مجوز، چگونه در ایران عزیز ما وارد شده اند و فعالیت می کنند؟ آیا نظارتی بر روی این شبکه های اجتماعی صهیونیستی وجود دارد؟ آیا حضور این بد افزارها در ایران خلاف قوانین و مصالح امنیتی کشور نیست؟4

آیا مسئولین محترم نمی دانند که این نرم افزارهای صهیونیستی چه ضربه ای به تولیدات و نرم افزار های مشابه داخلی در بحث حمایت از تولیدات ملی بنابر امر رهبر معظم انقلاب اسلامی _امام خامنه ای (مدظلّه العالی)_ وارد می کنند؟! آیا سکوت مسئولین در برابر نقض حقوق شهروندی مردم ایران جایز است؟! آیا عضویت و فعالیت در این جاسوسکده های همیشه همراه صهیونیستی باعث تقویت دشمنان اسلام و مسلمین و یا همان اعانه ی ظالم5 نمی شود؟ و آیا نرم افزارها ی صهیونیستی هم به مثابه کالای خارجی نیستند؟!6

بنابه فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی امام خامنه ای (مدظلّه العالی) درتاریخ 83/1/26 خطاب به مسئولین چنین بیان فرمودند که:

"ما مسؤولان خیلی باید مراقب حرف زدن و تصمیمگیری خود باشیم. مسئولیت به همین علت محترم است و به همین جهت است که مردم برای مسؤول احترام قائلند؛ چون پشت سرِ کار و تصمیمگیری او، دنیایی از مسؤولیت وجود دارد که او قبول میکند. اگر این شخص خود را مسئول دانست، واقعا شایستهی این تکریم و احترام هم هست؛ اما اگر مسئول ندانست، همه چیز مشکل میشود."

از جمله چشم پوشی هایی که برخی مسئولین نسبت به اوامر و هشدارهای جدی امام خامنه ای (مدظلّه العالی) داشته اند _که ان شاءالله عامدانه نبوده _ در باب فرهنگ بوده است.

صداوسیما

۰ نظر موافقین ۲ مخالفین ۰ ۱۳ تیر ۹۵ ، ۲۰:۳۹
مجاهد حق